sdd2020_edited.jpg

YOUR HOME, YOUR SANCTUARY

Scandinavian Design Homes erbjuder professionell Homestyling och skräddarsydd Inredningsdesign.
Vi är specialiserade på tidlös Skandinavisk design och exklusiv Modern design.

 

VÅRA TJÄNSTER

knollll_edited_edited.png

HOMESTYLING

Från Konsultation till Såld bostad

Scandinavian Design Homes expertis inom professionell Homestyling fokuserar på att styla och förvandla bostäder inför en framgångsrik försäljning.

Vi lyfter fram bostadens fulla potential och samtidigt neutralisera hemmet från personliga tillhörigheter. 

Det handlar om att styla med det som finns och komplettera med accenter som skapar den rätta “vill ha”-känslan.

De flesta köper sin bostad på känsla och vi skapar de rätta förutsättningarna för att köparen. 

Vårt löfte är att göra fastigheten tilltalande för ett större antal potentiella köpare.

Avdragsgillt vid bostadsförsäljning

bath6_edited_edited_edited_edited.jpg

INREDNINGSDESIGN

Från Projekt till Verklighet

Föreställ dig känslan av att komma hem till ett hem designat bara för dig och din livsstil. Scandinavian Design Homes erbjuder skräddarsydda helhetslösningar och tidlös design.

Det första steget är att boka in en konsultation så att vi kan få en djupare förståelse av ditt projekt, din budget och vision. Vi spenderar värdefull tid på att skapa concept boards som speglar dina visioner och unika design. Vi erbjuder nu även köksdesign. Vi skapar sample board, tekniska ritningar och 3D-renderingar. Presentationen ger dig en tydlig bild av slutresultatet och ger dig ro i sinnet under hela design processen.

Vi sköter allt från planering, leverans av möblemang och dekoration så att du kan njuta av din nya design direkt.

 

PRIS LISTA

NÄTBASERAD INREDNINGSDESIGN

Vi hjälper dig att förverkliga dina inredningsdrömmar på distans. 
Vi utgår ifrån de bilder, mått och beskrivningar som skickas till oss och utifrån det så skapar vi ett komplett inrednings förslag.

Förslaget innehåller detsamma som tjänsten Inrednings Design.


Konsulation 1200 kr/h inkl moms.
Design från 12.000 kr inkl moms.

INREDNINGSDESIGN

Inredning är en rolig, kreativ och tidskrävande process, där vi får förmånen att besöka våra kunder i deras hem. Ofta blir det intressanta konsultationer och möten, där man lär känna kunden såväl som bostaden. Ibland finner vi oss att vara mer personliga rådgivare än inredningsdesigners och detta är ett förtroende vi värnar om. Konsultationen sker i bostaden där vi tillsammans går igenom rum för rum. Vi tittar på dess grundförutsättningar och nya möjligheter. Vi diskuterar stil, funktion och vision som sedan ligger till grund för den specificerade offerten. 


Konsultation 1200kr/h inkl moms. Minimum 2 h. 

Design från 15.000 kr inkl moms.

Priserna varierar från projekt till projekt på grund av storleken på projekten. Resetillägg tillkommer.

HOMESTYLING

Homestyling Premium kompletterar det befintliga möblemanget med exklusiva möbler och accessoarer från vårt eget lager. Vi ser över vilka befintliga möbler och accessoarer som kan användas i stylingen och vad som ska plockas bort. Därefter arrangerar vi om befintligt möblemang och inredning, kompletterar med inredningsdetaljer, speglar, art work, färska blommor, ljussättning och möbler som behövs för att skapa en enhetlig och trivsam miljö i harmoni med bostadens byggnadsstil. För oss är det viktigt att alltid överträffa kundens förväntningar, både vad gäller stylingen och arbetsprocessen. Att sälja sin bostad är stressigt och därför är logistik och planering A och O vid homestyling. 

Färska snittblommor ingår alltid i priset.

Homestyling Premium

Priset beräknas på antal rum och yta samt bostadens förutsättningar. 

Homestyling Basic är ett bra val för dig som nästan är klar med stylingen men behöver hjälp med slutfinishen. I detta alternativ arbetar vi endast med dekoration samt färska snittblommor som ingår i priset. Efter avslutat möte får ni en checklista med förslag på eventuella åtgärder i bostaden som kan göras i din bostad för att öka chansen till ett bra slutpris.

Homestyling Basic

Pris från 4500 kronor inkl moms. Resetillägg tillkommer.